Het Woonzorgcentrum Klaverveld


In ons woonzorgcentrum zijn er 136 kamers voor bewoners met een ernstige en blijvende fysieke en/of mentale zorgbehoefte. De grote vraag naar opname is dat er steeds voorrang wordt gegeven aan ouderen met een hoge zorggraad. We bekijken samen met u een definitieve opname van de enige en gepaste oplossing van als er alternatieven zijn voor uw vraag.

Bij een definitieve opname zijn we van harte welkom op een van onze vijf afdelingen. Dit had allemaal een eigen kleur en een eigen naam. Zo kunt u inhuizen op de Klaproos, de Lenteroos, de Goudsbloem... Elke afdeling bestaat uit een gemeenschappelijke woonkamer waar alle maaltijden als activiteiten doorgaan.

Uw individuele kamer is een aangepast hooglaagbed, een wandmeubel, aangepast zitmeubilair, een televisie en koelkast. Daarnaast is er ook een individuele badkamer met toilet én douche. Het is mogelijk om nog een paar kleine meubels te nemen om te nemen van thuis zodat er een huiselijke sfeer kan worden gecreëerd.

Onze dagprijs bedraagt 59,80 euro. Zowel de verzorging en verpleging, de maaltijden, de animatie, het incontinentiemateriaal, de administratieve en sociale hulpverlening, de kinesitherapie, een dieet op doktersvoorschrift ... inbegrepen in deze dagprijs. Enkel uw medicatie, dokterskosten, was van persoonlijk linnen en persoonlijke aankopen zijn niet inbegrepen in deze prijs.

Heb je vragen? Wilt u een rondleiding? Wenst u preventief informatie te verkrijgen? Neem contact op met onze zorgtrajectbegeleider Jelle Demilde. U kunt elke werkdag contacteren op ons algemene nummer (050/82 66 36) of via mail (jelle.demilde@zwz.be).

We kijken er naar uit om u welkom te heten in ons woonzorgcentrum! 

Andere zorgoplossingen

Assisstentiewoningen Klaverhof
Klaverveld, Zedelgem