Oriënterend kortverblijfcentrum


Het is voor u onduidelijk wat de meest passende zorgverlening is: een assistentiewoning, het woonzorgcentrum, thuis blijven wonen met ondersteuning … Het is vaak moeilijk om door de bomen het bos te zien in het landschap van de hulpverlening. Met ons oriënterend kortverblijf willen we u een oplossing aanbieden.

Dit oriënterend kortverblijf biedt u tijdelijke opvang en verzorging aan voor een minimumperiode van 14 dagen en een maximumperiode van 60 dagen. Tijdens dit verblijf zoeken we samen met u en uw netwerk de ideale oplossing. Hiervoor kan u rekenen op een team van een maatschappelijk werker, een psycholoog, een ergotherapeut en een kinesist aanvullend met onze verpleegkundigen, uw huisarts en/of thuiszorgdiensten.

We voorzien voor deze dienstverlening 5 kamers. Onze kamers zijn volledig gemeubileerd en hebben een persoonlijke badkamer met douche.

De dagprijs is vastgesteld op 68,79 euro. Zowel verzorging en verpleging, maaltijden, animatie, incontinentiemateriaal, kinesitherapie/logopedie op doktersvoorschrift, de administratieve en sociale hulpverlening,… zijn inbegrepen in deze dagprijs. 

Elke aanvraag tot inschrijving die u stelt, wordt individueel behandeld door onze zorgtrajectbegeleider Jasper Sissau. U kan hem van maandag tot vrijdag contacteren op ons algemeen nummer (050/82 66 36) of via mail (jasper.sissau@zwz.be).

 

We hopen u alvast te mogen ontmoeten om samen met u een passende oplossing te zoeken en vinden! 

Contactpersonen

Jasper Sissau

Zorgtrajectbegeleider

Andres Van Belle

Psycholoog