Kortverblijfcentrum Klaverveld


Bent u tijdelijk minder zelfredzaam? Is uw mantelzorger afwezig? Hebt u nood aan sociaal contact? Wil u kennismaken met het woonzorgcentrum? IS uw woning tijdelijk onvoldoende aangepast aan uw zorgbehoefte? Dan is een kortverblijf uw antwoord. 

Ons centrum voor kortverblijf biedt u een tijdelijke opvang en verzorging aan. Dit kan voor maximum 60 opeenvolgende dagen en maximum 90 dagen verspreid over een kalenderjaar. Belangrijk om te vermelden: het gaat over 90 dagen per kalenderjaar per zorginstelling.

We hebben hiervoor 9 kamers te beschikking, zowel op een open als op een beveiligde afdeling. Deze kamers zijn gemeubileerd en beschikken over een aangepast hooglaagbed, nachttafel, permanent oproepsysteem voor hulp, kleerkast, tafel met een stoel, zetel, televisie en koelkast. Daarnaast is er ook een individuele badkamer met toilet én eigen douche.

Elke aanvraag tot inschrijving die u stelt, wordt individueel onderzocht door onze zorgtrajectbegeleider Jasmine Decloedt. U kan haar van maandag tot donderdag contacteren op ons algemeen nummer (050/82 66 36) of via email (jasmine.decloedt@zwz.be).

We kijken er alvast naar uit om u te verwelkomen en een mooie tijd te bezorgen!