Dagverzorgingcentrum Klaverbilk


U bent op zoek naar een aangename en zinvolle dagbesteding waar u ook de nodige zorg kunt verkrijgen? Dan is een bezoek aan ons dagverzorgingscentrum een gepast antwoord! We zijn hierbij een ondersteuning voor de bestaande mantelzorg en/of een aanvulling voor de huidige thuiszorg. 

We kunnen dagelijks 15 bezoekers boven de 65 jaar verwelkomen. Ouderen uit Zedelgem, Loppem, Aartrijke en Veldegem krijgen voorrang. Ouderen uit naburige regio's kunnen zich ook zeker kandidaat stellen om tot bij ons te komen, we bekijken dan samen of dit haalbaar is. 

Het dagverzorgingscentrum is elke werkdag open van 8u30 tot 16u30. Iedere dag voorzien we een afwisselend aanbod van activiteiten in combinatie met een heerlijke maaltijd, de nodige medische zorgen en sociale contacten. 

De bezoekers kunnen beroep doen op ons aangepast vervoer. We hebben hiervoor een eigen bus. Rolwagenvervoer is mogelijk. 

Onze dagprijs is vastgesteld op 27 euro per dag. Alles is hierbij inbegrepen (middagmaal, drank, zorg en begeleiding, animatie, incontinentiemateriaal, kinesitherapie bij gebruikers met een specifieke erkenning van zorgbehoefte...)) behalve het vervoer (kostprijs 3 euro per dag) en extra diensten zoals een bezoek aan de kapper of pedicure, een ontbijt ... 

Zorgtrajectbegeleider Jasmine Decloedt is de coördinator van het dagverzorgingscentrum en helpt u graag met antwoorden en advies. U kan haar iedere werkdag (behalve de vrijdag) tussen 8u30 en 16u30 contacteren op ons algemeen nummer (050/82 66 36) of via mail (jasmine.decloedt@zwz.be). 

Interesse? We komen graag langs om jouw vragen te beantwoorden.

Onze dagindeling

Een dag in het dagverzorgingscentrum ziet er als volgt uit:

- 8u30-10u: onthaal met koffie, thee of verfrissend drankje
- 10u-11u: eerste activiteit verschillend van dag tot dag
- 11u-11u30: genieten van onze zelfgemaakte soep
- 11u30-12u: middagmaal
- 12u-13u45: middagrust (in zetel of in bed)
- 13u45-14u30: genieten van koffie met knabbels
- 14u30-15u45: een tweede activiteit verschillend van dag tot dag
- 15u45-16u: verfrissend drankje voor we vertrekken naar huis
- 16u-16u30: vertrek naar huis 

Andere zorgoplossingen

Zorgtrajectbegeleiding
Klaverveld, Zedelgem
Infopunt Dementie Groot-Zedelgem
Infopunt Dementie Groot-Zedelgem
Klaverveld, Zedelgem