Het Woonzorgcentrum Klaverveld


In ons woonzorgcentrum zijn er 136 kamers voor bewoners met een ernstige en blijvende fysieke en/of mentale zorgbehoefte. Omwille van de grote vraag naar opname wordt er steeds voorrang gegeven aan ouderen met een hoge zorggraad. We bekijken samen met u of een definitieve opname de enige en gepaste oplossing is of als er alternatieven zijn voor uw vraag. 

Bij een definitieve opname heten we u van harte welkom op één van onze vijf afdelingen. Deze kregen allemaal een eigen kleur en een eigen naam. Zo kunt u inhuizen op de Klaproos, de Lenteroos, de Goudsbloem... Iedere afdeling bestaat uit een gemeenschappelijke woonkamer waar zowel alle maaltijden als activiteiten doorgaan.

Uw individuele kamer is gemeubileerd en bestaat uit een aangepast hooglaagbed, een wandmeubel, aangepast zitmeubilair, een televisie en koelkast. Daarnaast is er ook een individuele badkamer met toilet én douche. Het is vanzelfsprekend mogelijk om nog enkele kleine meubels mee te nemen van thuis zodat er een huiselijke sfeer kan gecreëerd worden. 

Onze dagprijs is vastgesteld op 59,80 euro. Zowel de verzorging en verpleging, de maaltijden, de animatie, het incontinentiemateriaal, de administratieve en sociale hulpverlening, de kinesitherapie, een dieet op doktersvoorschrift ... zijn inbegrepen in deze dagprijs. Enkel uw medicatie, dokterskosten, was van persoonlijk linnen en persoonlijke aankopen zijn niet inbegrepen in deze prijs. 

Hebt u vragen? Wilt u een rondleiding? Wenst u preventief informatie te verkrijgen? Neem contact op met onze zorgtrajectbegeleider Jelle Demilde. U kan hem iedere werkdag contacteren op ons algemeen nummer (050/82 66 36) of via mail (jelle.demilde@zwz.be).

We kijken er naar uit om u welkom te heten in ons woonzorgcentrum! 

Andere zorgoplossingen

Assisstentiewoningen Klaverhof
Klaverveld, Zedelgem