Residentie Klaverhof


Residentie Klaverhof omvat 48 assistentiewoningen, functioneel ondergebracht in drie woonblokken, verbonden aan het woonzorgcentrum. er werd in de realisatie maximaal aandacht besteed aan comfort en veiligheid. 

We geven de kans aan bewoners ouder dan 65 jaar om individueel en zelfstandig te wonen, met een maximum aan privacy en vrijheid. 

Onze assistentiewoningen staan open voor ouderen die door verschillende redenen niet meer in hun eigen huis kunnen of willen blijven, maar toch voldoende zelfredzaam zijn.

We bieden u een assistentiewoning aan waar u zelfstandig woont en kan genieten van de diensten van een woonassistent. Bovendien zijn er gemeenschappelijke voorzieningen en vormen van dienstverlening waarop u facultatief een beroep kan doen. 

De prijs bedraagt 38 euro per dag en omvat de eigenlijke woonvergoeding voor een flat bestaande uit een woonkamer met kitchenette, een badkamer, een berging en twee slaapkamers. Naast de woonvergoeding omvat de dagprijs ook een basisdienstverlening (24u permanentie voor het beantwoorden van noodoproepen, onderhoud van de gemeenschappelijke ruimten, bemiddeling met de thuiszorgdiensten, mogelijkheden tot deelname aan activiteiten...). 

Interesse? u kan telefonisch (050/82 66 36) of per mail (woonassistent@zwz.be) een afspraak maken met onze woonassistenten. 

Apart maar samen … een LAT-relatie in zorg.

VOOR WIE?

TARIEVEN EN DIENSTEN

CONTACT

Andere zorgoplossingen

Woonzorgcentrum Klaverveld
Klaverveld, Zedelgem